Dagens mest lästa nyheter – onsdag 24 juli

Håll dig uppdaterad på dagens mest lästa nyheter från Falkenberg, Varberg och Halland.

ANNONS

Stor polisinsats i Slöinge

Det var en stor polisinsats i Slöinge under tisdagskvällen efter att en man barrikaderat sig i en lägenhet. Både polisens insatsstyrka och räddningstjänsten larmades och en polis blev slagen. Mannen släpptes efter förhör senare på tisdagen.

Avsaknad av föräldrar – när hundratals minderåriga samlades

Polisens strategi riktad mot ungdomar gav effekt. Fältassistenterna sammanfattar det som det bästa Wheels and wings-året. Vad som däremot stack ut var avsaknaden av föräldrar, på en plats där det var mellan 300-500 ungdomar i omlopp.

– Det var elva-tolvåringar som stod där till elva på kvällen, säger Suzan Bozovic, fältassistent.

Svenska idrottare får betala själva för att nå OS

OS i Paris är här. Men för många svenska olympier har det kostat att ta sig hit, visar en rapport från SOK. I över hälften av landslagen måste idrottarna betala själva för att tävla och i snitt handlar det om 100 000 kronor per säsong.

ANNONS

– Idrottare som är på den höga nivån borde ha den stöttning de förtjänar, säger varbergaren Hampus Winberg, Sveriges OS-hopp i skateboard.

Halmstadbo hotade halshugga läkare och erkände mord

Efter ett rån mot Coop Gamletull greps en Halmstadbo i 30-årsåldern. Det satte stopp för en brottsvåg som bland annat bestod av att han ska ha hotat en läkare och erkänt ett mord. Nu åtalas mannen för en lång rad brott vid Halmstads tingsrätt.

Tipsa HN

Du är värdefull som tipsare för oss! Finns det något du tycker vi borde granska eller skildra? Hör av dig till redaktionen@hn.se eller ring på 010-471 50 10.

Du vet väl att du alltid hittar senaste nytt på hn.se

ANNONS