Dagens mest lästa nyheter – torsdag 11 juli

Håll dig uppdaterad på dagens mest lästa nyheter från Falkenberg, Varberg och Halland.

ANNONS
|

Åskan fick Vallarna att ställa in – första gången någonsin

I lördags drog ett redigt åskoväder in över Falkenberg – vilket ledde till att föreställningen av Korvfabrikören var tvungen att ställa in efter första akten. Det är första gången någonsin Vallarnas friluftsteater inte kunnat spela klart en föreställning.

Ivo stoppar skönhetsklinik i Halland – ägaren saknar behörighet

En skönhetsklinik i Halland måste sluta utföra estetiska injektionsbehandlingar som botox och fillers. Bristerna på kliniken anses vara så pass djupgående att det inte finns något annat alternativ, menar Ivo.

Kvinnan som driver verksamheten låter sig dock inte slås ner – hon kommer öppna en ny klinik.

– Jag kommer inte ge upp, säger hon.

Så går det med bygget av stationshuset i Varberg

Den 8 mars var det officiell byggstart för nya stationshuset i Varberg. Fyra månader senare kan alla som rör sig i området vid järnvägsstationen se hur byggnaden växer fram. Bottenplattan och stommen är på plats. Om ett år är det dags för invigning.

ANNONS

– Det är alltid ett tajt schema när man ska bygga, men det är fullt rimligt. Jag är inte orolig för att vi inte ska vara klara i tid, säger platschefen Emilia Bolander.

Ny sushirestaurang i Falkenberg stoppas av bygglovsnämnden

Sedan Sushi Bar Halleluja stängde i Falkenberg har sushikocken Hua Yu mötts av ständiga hejarop om att han borde öppna ny restaurang i Falkenberg. Till slut gjorde han och vännen Philip Zaheri slag i saken och hittade den perfekta lokalen mitt emot Fynda.

Allt gick enligt planerna – tills bygglovsnämnden satte stopp.

Tipsa HN

Du är värdefull som tipsare för oss! Finns det något du tycker vi borde granska eller skildra? Hör av dig till redaktionen@hn.se eller ring på 010-471 50 10.

Du vet väl att du alltid hittar senaste nytt på hn.se

ANNONS