Dagens mest lästa nyheter – torsdag 25 juli

Håll dig uppdaterad på dagens mest lästa nyheter från Falkenberg, Varberg och Halland.

ANNONS
|

Man skadad i arbetsplatsolycka – ramlade ner för trappa

Vid 01-tiden under torsdagsnatten skadades en man i 35-årsåldern efter att ha ramlat ner för en trappa på en arbetsplats i centrala Falkenberg.

Albin Lagergrens familjesorg – fruns pappa gick bort i cancer

Varbergaren Albin Lagergren, 31, förbereder sig för sitt tredje OS som handbollsspelare. Men den senaste tiden har varit tuff för Albin och frun Maria, vars pappa gick bort i cancer i maj.

– Det var en väldigt aggressiv cancer, så det gick väldigt fort, säger Albin - som inte hann hem innan dödsbeskedet kom.

Regiontopp lämnar styrelsepost efter HN:s granskning

Näringslivschefen Ann-Marie Bartholdsson hanterade avtal värda miljoner som gick till ett företag där hon själv satt i styrelsen för regionens räkning.

Efter HN:s granskning har hon lämnat styrelseposten – och ytterligare en medarbetare avsäger sig ett annat uppdrag.

ANNONS

– Vi ska inte sitta representerade i styrelser kopplade till organisationer som vi faktiskt finansierar, säger Bo-Josef Eriksson, regional utvecklingsdirektör på Region Halland.

Betalautomat manipulerades vid bensinstation

Under torsdagsmorgonen anmäldes en grov skadegörelse till polisen i Falkenberg.

– Det är någon som installerat så kallad skimmingutrustning på en betalautomat, säger Falkenbergs stationsbefäl Frida Sjögren.

Tipsa HN

Du är värdefull som tipsare för oss! Finns det något du tycker vi borde granska eller skildra? Hör av dig till redaktionen@hn.se eller ring på 010-471 50 10.

Du vet väl att du alltid hittar senaste nytt på hn.se

ANNONS