Här hittar du dagens e-tidning

Ett byte av plattform ställde till det med e-tidningsläsandet i morse. Här hittar du de fungerande versionerna.

ANNONS
|

HN smygstartade på tisdagen den nya versionen av vår e-tidning. På dator fungerar det precis som vanligt, men surfar man in på e-tidningen i sin webbläsare via iPad uppstår problem.

Den nya e-tidningen läses via appar som gör att man bland annat kan ladda ned tidningen och läsa den utan uppkoppling. Tyvärr har sökbarheten i Apples App store dröjt, men apparna finns där. Du hittar dem via länkarna nedan. Ladda ned appen och sedan är det bara att läsa tidningen.

På torsdag lanseras e-tidningen fullt ut och då kommer också en guide med tips och tricks.

HN ber om ursäkt för missödet.

ANNONS

Appleanvändare:

eHN - Varberg

https://appsto.re/se/kyi14.i

eHN - Falkenberg

https://appsto.re/se/OGn14.i

Androidanvändare:

Ladda ned appen här!

Mer nytt:

När man klickar på en artikel i eHN visas denna upp i ett separat fönster. Det är också möjligt att bläddra mellan artiklar i artikelläge, eller att få fram en innehållsförteckning och utifrån den välja vilka artiklar man vill läsa. Detta är speciellt användbart om man läser tidningen på en smartphone med lite skärm.

Tyvärr funkar artikelläget inte lika bra i Varbergseditionen som i Falkenbergseditionen.

Eftersom bara en position kan kopplas till varje artikel, och det är den position den har i Falkenbergseditionen, visas fel artikel när man klickar på Varbergs- och Falkenbergsartiklar i Varbergseditionen.

I resten av tidningen, där artiklarna har samma placering i båda editionerna, fungerar det (till exempel på Sporten och Världen). Alla artiklar finns dock med i artikelläget, även i Varbergseditionen. Så föredrar man att läsa tidningen i artikelläge går det bra, även om innehållsförteckningen börjar med Falkenberg och inte Varberg.

ANNONS