Väpnat rånförsök mot Shell i Halmstad

Shell på Laholmsvägen utsattes för ett rånförsök vid 23-tiden på torsdagen. En man hotade personalen med ett pistolliknande föremål.

ANNONS
|

Vid elvatiden på torsdagskvällen utsattes Shellmacken på Laholmsvägen för ett rånförsök. En man ska ha gått in med ett pistolliknande föremål och hotat personalen för att få ta del av dagskassan. Men butikspersonalen som inte jobbade själva satte sig upp mot rånaren och han ska ha sprungit från platsen.

Samma mack utsattes för ett rån i mitten på december, av två knivbeväpnade män, då också precis före stängning. Det här var det fjärde väpnade rånet i Halmstadtrakten på en månad.

Polisen kraftsamlar nu för att försöka lösa brotten. Närpolisområde Halmstad har tagit över alla utredningarna för att jobba intensivt med dem. Det är också den rotel som har mest personal att bidra med.

ANNONS

Polisen är hoppfull om att hitta mannen som utförde torsdagens rån, då det fanns goda vittnesuppgifter och en filmsnutt från en övervakningskamera där mannen fastnat, även om han uppges ha haft en viss maskering.

ANNONS