Varbergs Astrit Selmani under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Varberg och Malmö FF
Varbergs Astrit Selmani under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Varberg och Malmö FF Bild: KRISTER ANDERSSON

Astrit Selmani får pris

Han missar sista omgången i Allsvenskan på grund av avstängning. Men Varbergs Bois anfallare Astrit Selmani avslutar ändå snyggt.

ANNONS
|

Astrit Selmani och Halmstads BK:s Mikael Boman är nämligen utsedda till Månadens spelare i Allsvenskan respektive Superettan i november.

Astrit Selmani kröner en fin säsong med att bli framröstad till Månadens spelare i Allsvenskan i november. Selmani blir därmed den förste spelaren som vunnit priset både i Superettan (april 2019) och i Allsvenskan.

I november gjorde Astrit Selmani fem mål och en assist när hans Varberg plockade nio poäng och säkrade det allsvenska kontraktet även för 2021. Selmani, som är avstängd i omgång 30, ligger tvåa i skytteligan i Allsvenskan inför den sista omgången.

Juryns motivering Astrit Selmani:

Astrit Selmani är en otrolig viktig spelare för Varberg som tagit många poäng de senaste omgångarna och som burit Varberg på sina axlar hela året. Selmani är anledningen till att Varberg spelar vidare i allsvenskan även 2021.

ANNONS

Halmstad BK:s Mikael Boman vinner priset för första gången. I november gjorde Boman fem mål och två assist när hans HBK säkrade seriesegern och ett allsvenskt kontrakt för 2021.

ANNONS